• Gooi het in de groep

Huizen

Meditatie is een van de mogelijkheden om het eigen bewust – zijn te vergroten. Een aardig overzichtsartikel over meditatie kunt u hier downloaden.
Hieronder vindt u de mogelijkheden in Huizen om in groepsverband / cursusverband en onder begeleiding kennis te maken met meditatie.

  • Hilde Boot – Meditatie Trainingen
    Hilde geeft al een aantal jaren meditatie trainingen in o.a. Bussum, Huizen en Baarn zowel aan beginners als aan gevorderden.
    Elke keer weer merkt ze dat er een grote behoefte leeft onder veel mensen om met een effectieve methode in aanraking te komen waarmee ze kunnen leren zichzelf tot rust te brengen. Een manier waarmee ze weer controle krijgen over hun eigen gedachten stroom. Vooral het al gedurende langere tijd in stressvolle situaties leven, zowel thuis als op het werk, roept deze behoefte op. Al na een aantal lessen merken de cursisten een groot verschil bij zichzelf op: “het gaat eigenlijk vanzelf”. Mensen voelen zich steviger, krijgen meer zelfvertrouwen, zijn minder labiel, minder snel geraakt, betere nachtrust. Bovendien werkt het helend en preventief bij fysieke symptomen die ontstaan tijdens stressvolle periodes.
    Voor informatie over lopende en komende cursussen zie de website.