• Gooi het in de groep

Bussum

Meditatie is een van de mogelijkheden om het eigen bewust – zijn te vergroten. Een aardig overzichtsartikel over meditatie kunt u hier downloaden.
Hieronder vindt u de mogelijkheden in Bussum om in groepsverband / cursusverband en onder begeleiding kennis te maken met meditatie. De bijgaande korte beschrijvingen zijn overgenomen van de betreffende websites.

 • Aandachttraining – Mindfulness
  In deze training staan enkele meditatietechnieken centraal. De aandachttraining is bedoeld voor mensen die last hebben van uiteenlopende klachten zoals stress, somberheid, angstgevoelens en piekeren. U kunt in deze aandachttraining leren anders om te gaan met deze klachten en leren er iets mee te doen.
  Indigo
 • Leren Mediteren
  Iedere zaterdagochtend Leren Mediteren door middel van visualisaties, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, mantra’s en technieken vanuit yoga. Meer informatie is te vinden op de website van
  Centrum voor Energiewerk & Natuurgeneeskunde
 • Meditatie en mindfulness
  Mindfulness en meditatie staat volop in de belangstelling, daar wil Versa Welzijn aan tegemoet komen en biedt vanaf woensdagavond 29 jan. een 5-delige, op de praktijk gerichte training aan.
  Versa Welzijn – Wijzer